Lapuan Kankurit

Saunatyyny Ruusu 20x46cm, valkoinen/vihreä

Saunatyyny Ruusu, pellava

Tuotekoodi: 6417695544469

27,90 

2 varastossa

Toimitusaika 0-7 päivää Saatavuus Kittilä: 2

Kaikki yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja!

  • Kuvaus
  • Tekniset tiedot
  • Takuu

Lapuan Kankureiden Ruusu on kaunis kuosi, joka on tehty yhteistyössä Kansallismuseon kanssa. Saunatyynyt ovat laadukkaasti viimeisteltyä ja helppohoitoista pellava-puuvillasekoitetta, jossa pellavan kiilto tulee upeasti esille.

Tuote on valmistettu pellavasta ja bio-orgaanisesta puuvillasta. Pellava on kasvanut Normandiassa, Euroopassa ja se on 100% eurooppalaista, jäljitettävää ja pitkäkuituista Masters of linen- pellavaa. Kaikki langat on kehrätty ja värjätty Euroopassa REACH asetusten mukaan ja täyttävät ÖKO-TEX sertifikaatin vaatimukset.


Strategiamme on vastata tuotteiden valmistuksesta itse langasta valmiiksi tuotteeksi. Siksi suurin ja merkittävin osa koko valmistuksestamme tapahtuu omassa kutomossa Lapualla.


Tämän tekstiilin tuotesuunnittelu, materiaalihankinta, kankaan sidokset ja kutomakoneen ohjelmointi sekä luonti, kudonta, viimeistys ja kankaan tarkastus tehdään omassa kutomossa Lapualla. Ompelu tehdään pääosin tytäryhtiömme omassa ompelimossa Liettuassa tai kutomollamme Lapualla. Tarvikkeet tuotteeseen hankitaan Euroopasta, pääosin Suomesta.

Tuotemerkki: Lapuan Kankurit


Väri: valkoinen/vihreä


Mitat: 20x46cm


Materiaali: 60% eurooppalainen Masters of Linen -pellava ja 40% bio-orgaaninen puuvilla. Täyte paloturvallinen polyesterivanu.


Hoito-ohjeet: Tyynyn mukana tulee pellavatekstiilien hoito-ohjeet.


Tuotekoodi: 54446