Pilkkikelkka P6, koivu

Pilkkikelkka P6, koivu

 

Tuotekoodi: 6418321180938

139,00 

1 varastossa

Toimitusaika 0-7 päivää Saatavuus Kittilä: 1

Kaikki yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja!

Lyhennetyillä verhoilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

  • Kuvaus
  • Tekniset tiedot
  • Takuu

ESLA-Potkukelkka on klassikko! Jo useat sukupolvet ovat kelkkailleet ESLA-Potkukelkalla. Nykyään potkukelkka on kaikenikäisten kuntoiluväline, joka tarjoaa iloa talviseen liikuntaan.


Erityisesti pilkkijöiden toivomuksesta on suunniteltu Pilkkikelkka. Se voidaan kääntää kokoon ja on vain 137cm pitkä, joten sen voi helposti ottaa mukaan vaikka auton tavaratilaan. Pilkkikelkalla tavarat kulkevat kevyesti mukana jäällä. Potkukelkka voidaan kääntää tilaa säästävään kokoon kuljetuksen tai varastoinnin ajaksi. Jalkatuet, viiri, metalliset kairakourut ja kumisitojat kuuluvat vakiovarusteena pilkkikelkkaan


Lisää kantavuutta pehmeisiin lumiolosuhteisiin saadaan jalasten alle asennettavilla ESLA-liukujalaksilla (36mm) tai erikoisleveillä ESLA-hankijalaksilla (56mm). Liukujalasten käyttö vähentää myös hiekoituksen aiheuttamaa liukuhaittaa kelkkailulle.

Liuku- ja hankijalakset ovat saatavissa lisävarusteena! 


Tuotemerkki: Esla


Mitat: pituus 137cm, leveys 42cm, korkeus 86cm. 


Takuu: Potkukelkalla on yhden vuoden takuu raaka-aine- ja valmistusvirheiden varalta. Takuu ei koske kulumisesta, ruostumisesta, puuosien värimuutoksista tai väärinkäytöstä johtuvia vikoja tai haittoja.


Tuotekoodi: 180930